Saraaaah :)


The vooiice :D

Igår va en sköön dag, jag, merve o jessica åkte in till ung08 runt 3. Det blev lyckat! De började bli tråkigt vid 8 så vi köpte ett kanderat äpple och åkte hem. Idag blev jag väckt 10, har ätit frukost, duschat o plattat mitt hår. Ska dra in till stan med Sarah, Cansu, Gab, Emi o Berotje ikväll :) Kanske bloggar när jag kommer hem. Vi hörs puss!
/johanna


5 dagar kvar..

Tills skolan börjar.. Har ångest för att börja åttan faktiskt :/
Tänkte att jag skulle slänga in ett inlägg så att ni vet att jag lever. Jag var på ung08 igår, det var faktiskt tråkigare än jag trodde.. Jaja, idag ska jag inte gå men kanske imorn.. Fredag och lördag är spikat iaf ;)
På fredag kaaanske jag sover hos sanna, men d inte säkert ;) vi får se. Jaja, börjar nog blogga på riktigt när skolan börjar om det inte är all för jobbigt. Vi hörs, puss! /johanna

Tjejerna igår :)


GOSSIP GIRL - X O X O

Hur är det med er? Jag mår suuuper för att jag tittar på Gossip Girl, eller aa har pausat för att slänga in ett inlägg. Jag bokstavligt älskar den serien! Har inte mycket mer och säga, förutom att jag ska fortsätta kolla på serien. Det här blev ett kort inlägg så jag kan berätta om min dag lite fort :)
Jag vaknade halv 12 & sov om till 2. Jag var oerhört trött, jag sov runt 5 igår.
Jag var hemma och tittade på tv en ganska lång stund, jag åt mat vid halv 5.
När jag var färdig fixade jag lite grejer i datorn, sen gick jag ut med hunden & min moster odom. Vi cyklade runt i närheten först & sedan cyklade vi runt hela vattenverket 2 gånger.
När vi hade kommit tillbaka hit, gick dom till norsborgs c & jag cyklade här omkring.
När jag var i min gård såg jag ninos & ruben,  jag hälsa på dom och fortsatte vidare.
Jag sprang även med hunden och träffade några ungar som dog för honom haha.
Vi kom iallafall hem vid 22-tiden. Jag ska fortsätta titta på Gossip Girl samtidigt som jag äter chips.
/JESSICA
saaaknar

It's called photoshop ;)

 
/johanna

sorry sorry sorry!

Hej igen allihoppa!
Känns som om det var en evighet jag bloggade.
Det var ju det.. Lite mindre än en månad :)
Nu är jag iallafall här igen, vår blogg går i konkurs om vi inte skärper oss.
Vi har ju fortfarande sommarlov (eller vad man ska kalla det..), & vi börjar skolan om ca 14 dagar.
Tiden har gått så snabbt, skolan börjar redan & vi börjar åttan...
Men jag vet inte riktigt om jag hinner uppdatera mycket nu när jag har sommarlov.
Antingen så är jag inte hemma eller så har jag ingen lust (får alltid lust när vi har skola).
Men jag ska försöka slänga in minst 1 inlägg om dagen. Det är fortfarande dåligt, men bättre än inget.
Nu har jag nästan inget att berätta, så vi får hoppas att jag bloggar imorgon!
Ska gå snacka med lillbrorsan en stund och sedan sova, godnatt för er som ska sova!
 
miss that days - syrien 2011

Väldigt dålig på att blogga..

Jag har märkt att jag suger på att blogga :/
Har haft grov smärta i magen idag så har bara legat i min säng och kollat på avsnitt av Glee. Och JA, det är beroendeframkallande! Har varit lite deppig idag men imorgon ska inget få förstöra mig dag. Sara har födelsedagsfest och det ska bli bäst, Sarah, Sanna och Cansu kommer också så det kan inte bli tråkigt!
Vi hörs, puss!
/johanna

Saknar domhär skoldagarna!

Dags att sova!

Har bara varit med familjen och tittat på Glee. Därför, ingen uppdatering! Jaja, ska sova nu för mamma varnade mig att hon skulle städa imorgon, BITTI! Vi hörs imorgon, puss!
/johanna

My love <3

Mer bilder från Malta (lånade av nattstad.se/DrunkOnLove)

Bästa läraren kom försent, vi straffade honom med 20 armhävningar :)
Ett av discona :)
Bästa rumskompisarna evaaah :)
Hugo och Katarina, gulligaste paret!
MALTA♥♥♥

SKHLM

Hejsan, orkar inte blogga mer igår men skypade med Merve tills halv 3 på natten. Idag vaknade jag upp pigg (?) klockan 10. Åt frukost och tittade på ett avsnitt av Glee (beroendeframkallande) sen duschade jag. Vid halv 2 kom Sarah till mig och vi åkte till Skärholmen, jag köpte bara ett par solglasögon. Sen åt vi sushi, efter sushin tog vi en glass sen åkte vi hem. Vi gick ut med Cansu och var ute tills halv 6. Nu ska jag umgås med familjen en stund, hörs ikväll! /johanna


GLEE

Hejhej, trodde jag skulle somna efter att jag bloggade senast men det gjorde jag inte! Jag satte mig och tittade på Glee, 3 avsnitt tittade jag på och nu började jag precis skypa med Merve. Hörs kanske senare annars hörs vi imorn, ska dra till SKHLM med Sarah! Puss!
/johanna
 

Tillsist en egobild :D


TRÖTT TJEJ!

Hejsan, är sjukt trött sitter och lyssnar på musik. Har på mig shorts och en stooor kofta från kryssningen igår, blå med gula bokstäver "SVERIGE" står det. Haha, ska nog ladda ner en film eller nåt, puss!
/johanna
 
OTROLIGT TRÖTT!
 

Bilder från Malta!

Som ni vet var jag på språkresa i Malta. För er som inte vet vad språkresa är för nåt kan jag förklara det lite snabbt. En språkresa åker man på för det första för att lära sig språk. Jag valde engelska men man kunde också välja spanska och franska tror jag. För min del åkte jag inte för att plugga utan mer för sol och värme + alla nya människor man lär känna!
 
Jag, som åkte ensam träffade en tjej som hette Sara direkt på flygplatsen, vi bestämde oss för att dela rum redan då, på flygplatsen träffade vi också Johanna W som åkte dit med killar så vi bestämde oss för att dela rum med henne också. När vi kom fram på Malta skulle vi dela in oss i grupper på fem, då var det jag, Johanna W och Sara, sen var det två som åkte tillsammans som vi bestämde att dela rum med Hanna och Amanda. Sara flyttade ut ur vårat rum sedan. Men vi fyra som var kvar klickade så bra, vi satt och pratade om privata saker som inte vissa av mina vänner vet om. Saknar dom tre så SJUKT mycket! Såklart saknar jag andra också men speciellt dom!
 
Den resan var det bästa i mitt liv hittills och jag rekomenderar ALLA till att åka på språkresa! Nu kommer lite bilder!
 
 
 
 

Känner mig taskig.

Hejsan, känner mig taskig mot bloggen. Har ju inte bloggat på ett bra tag men känner nog att jag ska börja igen. Vi får se hur det blir efter detta inlägg. Tänker inte skriva en deckare här, så ska bara titta in och säga hej. Tänkte att jag kan berätta om mig dag.
 
Igår åkte jag in till stan för att äta och sedan gå till Birka Paradise terminalen. Jag åkte på kryssningen med mamma och låtsaspappa (andreas) så jag kom hem idag. Packade upp lite snabbt och sen dess har jag chillat, provade lite kläder tills Lördag då Sara fyller år. Ska inte skriva mer nu, vi hörs puss!
/Johanna
 
Katarina, Johanna och Jag i Malta. Mer bilder kommer!

RSS 2.0